Francois Bertheau, Chambolle Musigny premier cru, 2011

Bertheaus Chambolle Premier Cru i den seneste årgang hos Suenson som kan købes nu. Jeg har været omkring flere af Bertheaus flasker på på det danske marked, og der har indtil nu ikke været nogen skuffelser.Vinene er præcise, koncentrerede, elegante, frugtrige og med en rigtig god balance.

Premier Cru fra Bertheau synes jeg oftest rammer den rigtige balance mellem pris og kvalitet, vinene er ikke billige, og de falder ikke i pris. Produktionen er vist nok også ret lille, og efterspørgslen stigende.

berthau

Denne version har endnu noget ungdommelig kant, som gør at jeg vil lade resten ligge nogle år. Som noget helt uvant for mig, valgte jeg at dekantere vinen to gange, hvilket hjalp og fik noget af det kantede væk.

Men ligge skal den.

89+ point.

Købt for 550 kroner hos Suenson.

Leave a Reply